Sanacije konstrukcij

Popravilo betona

Dinamično obremenjene konstrukcije iz armiranega betona morajo biti zaščitene bodisi že od začetka bodisi v primeru poškodbe s trajnim popravilom betona. Vsi sistemi za popravilo betona podjetja Sika delujejo z enokomponentnimi izdelki, od zaščite pred korozijo do tekoče malte.

Zaščita površin

Za zaščito površin se uporabljajo izdelki na vodni osnovi ali enokomponentni izdelki, ki vsebujejo topila. Slednji imajo v hladnejših mesecih leta prednost, da se bolje in hitreje posušijo. Izdelki, ki ne vsebujejo topil in so izdelani na vodni osnovi, so okolju prijazni in zagotavljajo večjo varnost pri delu.

Tehnične rešitve družbe Sika vam omogočajo zatesnitev oz tesnenja stikov oz sklopov.

Ojačitve izboljšajo obremenilno sposobnost ali stabilnost konstrukcij. Poleg tradicionalnih postopkov, kot so postopki brizganja betona, polaganja dodatnih ojačitev ali lepljenje zaplat iz legiranega jekla, se uporabljajo tudi proizvodi iz ogljikovih vlaken. Inovativni sistemi za ojačevanje gradbenih elementov z lamelami iz ogljikovih vlaken so namenjeni ojačitvi ohlapnih in prednapetih ojačitvi jeklenih struktur in konstrukcij iz prednapetega betona.

Hitri kontakti podjetja

  • GM-JAGODIC d.o.o.
    Pod Javorji 8
    PC Žeje pri Komendi
  • +386 (0)1 832 31 96
  • +386 (0)1 8323 307
  • info@gm-jagodic.si