Brušenje betona

Cenovno ugodna rešitev brez ometavanja betonskih sten in stropov. S postopkom glajenja odpravimo nepravilnosti na betonskih površinah. Betonske površine gladimo z diamantnimi brusnimi ploščami. Namen glajenja je priprava betonskih površin za zaključno kitanje in beljenje površin, brez predhodnega ometavanja betonskih sten. Gladimo betonske stene in strope, brez omejitve višin.

S postopkom brušenja betonsko površino naredimo gladko in lepo. Betonsko površino brusimo, da odstranimo cementno srajčko in nepravilnosti do vidne sestave (strukture) betona.

Vidne betonske površine očistimo oziroma brusimo z diamantnim brusnim papirjem. S tem betonske površine ne ranimo, jo samo očistimo.

S postopkom štokanja betonsko površino naredimo hrapavo. Za štokanje uporabljamo ročne stroje z več glavami s kolesci z vidia konicami.

Gotovi parketi ali laminati morajo biti za dolg obstoj položeni na ravne površine (estrihe). S postopkom brušenja vam podlago temu primerno poravnamo.

Pri prenovi objektov pride po posameznih prostorih do problema višin. S postopkom razreza, dletenja in končnega brušenja, lahko znižamo nivo v prostoru ali izdelamo naklon.

V primeru obnove tal, je potrebno predhodne premaze oz. lepila popolnoma odstraniti, zaradi boljšega oprijema novega premaza ali obloge.

Izdelana tla ali stena iz opečnih zidakov je lahko lepa popestritev prostora. S postopkom brušenja vam steno oz. tla poravnamo in očistimo.

Hitri kontakti podjetja

  • GM-JAGODIC d.o.o.
    Pod Javorji 8
    PC Žeje pri Komendi
  • +386 (0)1 832 31 96
  • +386 (0)1 8323 307
  • info@gm-jagodic.si